<<<<< >>>>


close

<<<<< >>>>


close

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
Taxa de Transport prin Curier Rapid este:
- gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 RON,
- 9 RON pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300 RON,
- 20 RON pentru comenzi cu valoarea pana la 300 RON.
Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii.
In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail. Acesta va fi trimis de catre firma e-totcevrei.ro si va contine numarul de AWB al coletului.
Tot noi va vom instiinta prin e-mail si in ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va ajunge la adresa specificata. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Curier in cazul in care ati optat pentru varianta Ramburs.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a va fi returnate in termen de max. 30 de zile.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

<<<<< >>>>


close

<<<<< >>>>


close